Dag 21, Villa Bottelier 30 April Koninginnedag

Bon Bini,

Zo wij zijn bijna klaar voor vertrek. Wij hebben na genoeg alles in de koffers en de tassen. Over een half uurtje gaan wij naar Hato airport. Clemens Gjertsen komt ons halen en brengt onze bagage naar Hato en wij volgen in onze eigen huur auto.

Morgenochten vroeg komen wij aan op Schiphol airport.

Tot ziens….en horens…

Ajo

2 Responses to “Dag 21, Villa Bottelier 30 April Koninginnedag”

  1. Robin Says:

    Een hele fijne reis!

  2. Sjoerdtje Says:

    Welkom terug in Nederland! We hopen dat jullie een goede terugvlucht hebben gehad. Zo te lezen hebben jullie nog wel genoten van jullie laatste weekje. Ik las jullie reactie op Senna’s blog met de verwijzing naar jullie verhaal. Hopen dat jullie jetlag meevalt, wij hebben er wel een beetje last van gehad. Hopen dat deze therapieweken weer ten goede komt voor de verdere ontwikkeling van Yasmine. Lieve groet, Marcel, Sjoerdtje, Lotte en Senna

Leave a Reply