Archive for the 'Nederland' Category

Dag 22, Elst 1 mei

Saturday, May 1st, 2010

Goede avond allemaal

Wij zijn allemaal weer veilig thuis aangekomen. Zeer vermoeid en bijna iedereen heeft een jetlag. Morgen komt er wel een uitgebreid verslag van de thuisreis. Voor nu wens ik iedereen een prettige avond en morgen gezond weer op

Groet van ons allen

Wij zijn er klaar voor, jullie ook?

Friday, April 9th, 2010

Nog een kort nachtje slapen en dan vertrekken wij. Morgenochtend vroeg brengt onze altijd klaarstaande overbuurman ons naar Schiphol. De koffers zijn in gepakt. Alles is er klaar voor.

Zelfs de website heeft een echte update gehad de weblog zoals jullie zien is ook beter dan 2 jaar geleden. Alles met de laatste versies van de ondersteunende software. Het kost best nog wel wat tijd en eigenlijk hadden wij dat niet. Vanochtend de laatste update gedaan op de website. Tekst wat actueler per slot van rekening zijn we 2 jaar verder. Ook hyperlinks gecontroleerd en verwijderd wat niet meer werkte. Ook heb ik veel mensen uit het adressen boek een mailtje gestuurd.

Wij hebben er zin in jullie ook? Wij hopen dat jullie iedere ochtend bij het opstarten van de PC een dolfijnengeluidje horen. Lees bij het eerste kopje koffie onze belevenissen van de vorige dag. bekijk de foto’s en droom even weg, en kom terug in de harde realiteit van aller dag.

Laat een berichtje achter in de comments.  Als je het prive wilt houden laat het dan even weten dan approve ik het berichtje niet en hoeft niemand het te zien. Wij gaan vroeg naar bed vanavond want morgen is het vroeg eruit voor ons. Even nog de koelkast ontruimen en de buren verrassen met wat onbedoelde boodschappen.

Wij zien elkaar weer terug en hopen dat het hier goed gaat. Tot morgen.

Het aftellen is begonnen….

Sunday, March 21st, 2010

Ja jullie lezen het goed. Het aftellen is begonnen. In het afgelopen jaar hebben wij weer alle voorbereidingen getroffen voor deze reis. Nadat de moeder van Gerrit Jan op oudejaarsdag 2008 was overleden, zijn wij tijdens de krokusvakantie in 2009 er even tussenuit geweest. Een weekje teruggetrokken op een Deens Waddeneiland. Daar enigszins tot rust gekomen ware het niet dat Yasmine daar een aanval had van pseudokroep. Na 3 dagen in een Deens ziekenhuis te hebben door gebracht zaten wij de laatste avond in de Jacuzzi te mijmeren wat wij het liefste wilde doen. Gezamenlijk kwamen wij tot de slotsom dat wij nogmaals de reis naar Curaçao wilden maken. Yasmine de kans geven om weer beter te leren praten. Dat betekende dat bij terugkomst wij contact op hebben genomen met het CDTC op Curaçao. Daarmee hebben wij een optie voor een periode afgesproken. Wij hebben de scholen van de jongens benaderd en gevraagd of de bewuste periode een probleem zou zijn. Geen van de scholen gaf aan moeilijkheden te voorzien. Daarom maar meteen contact gezocht met www.villacuracao.com. Daar hadden wij hele goede ervaringen mee. Natuurlijk wisten wij waar wij naar moesten zoeken, locatie, uitzicht, ruimte, zwembad…en dus kwamen wij uit bij www.villabottelier.com

Villa Bottelier

Hierbij ook direct een ruime gezinsauto gehuurd. Een vlucht geboekt bij onze nationale trots. Ook maar direct de (aan)betalingen gedaan. Wat is internet toch ontzettend gemakkelijk. De afgelopen maanden zijn snel gegaan. Ik heb voor de website weer wat updates in het vooruitzicht. Want hij moet natuurlijk wel actueel zijn. Oude foto’s gaan er vanaf. De tekst wordt onderhand genomen. Hyperlinks worden gecontroleerd. Deze weblog wordt weer in leven gebracht. Want bijna 2 jaar is er geen enkel bericht verschenen. Wij gaan er voor. Wij hopen op veel lezers. Wij hebben 2 jaar geleden gemerkt hoe goed het ons deed dat zo velen van jullie hebben meegeleefd met onze belevenissen en emoties.